Welkom bij Adreho
advies in winkel & horeca automatisering
PosBill Software
advies in winkel & horeca automatisering
PoBill Handel

                                                                                                                                                                                                                            

 
PosBill®Kassasoftware Handel: De kassa voor iedereen!!

Een betrouwbaar kassasysteem, dat in elke brache voldoet, daarop heeft de
detailhandel lang gewacht: Met PosBill® Handel is de ideale combinatie van kassasysteem en voorraadbeheer gelukt. Of het nu gaat om een kapsalon, telefoonwinkel of schoenenwinkel, onze gevestigde kassasoftware is voor alle branches geschikt – en ondersteund toch uw specificieke behoeften.

Met PosBill® Kassasoftware Handel krijgt u een krachtige en veelzijdige oplossing voor uw dagelijkse kassa afhandelingen. In de toekomst kunt u niet alleen uw bedrijfsprocessen vereenvoudigen, maar ook automatiseren: voorraad beheer wordt kinderspel, uw klanten en prijslijsten zijn altijd actueel en speciale aanbiedingen op korte termijn zijn mogelijk.

Een geavanceerd kassasysteem: Van ontwerp tot en met functionaliteit.

Uw medewerkers zullen niet alleen tevreden zijn met ons kassasysteem - met PosBill® Kassasoftware wordt afrekenen een belevenis: . PosBill Handel overtuigd door een touschreen verwerking, die zeer eenvoudig te bedienen is en ideaal is aan te passen aan uw verkoopomgeving. Of u nu een boetiek eigenaar bent of eigenaar van een schoenenwinkel: Selecteer het kassaontwerp dat het beste bij uw inrichting past.