Welkom bij Adreho
advies in winkel & horeca automatisering
PosBill Software
advies in winkel & horeca automatisering
PosBill Horeca
PosBill® Kassasoftware en Kassasystemen hebben niet alleen een een mooi design, maar u heeft daarmee ook al uw klanten onder controle
Geavanceerde kassasoftware, welke zeer eenvoudig te bedienen is: Dat is Posbill®.
Reeds vanaf € 398,00 is dit systeem een echte kassa highlight. Met de diverse mogelijkheden 
van onze kassasoftware en kassasystemen optimaliseert u niet alleen uw bedrijfsprocessen:
U verbeterd ook uw klantenbinding.

Iedereen is blij met klanten. Zeker als ze blijven terugkomen. Hoe u daarvoor kunt zorgen? Door een slim beheer van alle belangrijke informatie over uw klanten - met slechts één systeem:
 
Elke klant is uniek. Van een bierdrinker tot een met een vegetarier kunt u de klantbijzonderheden verzamelen en beoordelen, of zelfs voorzien van een foto van de klant.
De klanthistorie verteld u niet alleen wanneer en hoe vaak uw klanten u bezoeken, maar ook welke omzet de klant heeft opgeleverd, per bezoek en totaal.
U wilt een reclame mailing versturen? Vaste klanten per email over uw nieuwe menukaart informeren? Of een verjaardagsgroet sturen aan trouwe klanten?
Met PosBill® kunt u dat allemaal doen. Maak prijslijsten voor verschillende gelegenheden - zij het Happy Hour, Bruiloft of Gala. En wijs medewerkers maar ook klanten toe aan uw prijslijsten.

Laat u zich persoonlijk adviseren, test onze demo versies (via www.posbill.nl) of informeer naar onze prijzen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op telefoonnummer +31 (0) 85 0020811